6974 646001  6980 698054     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΕΝΝΑ K

Ήρθε η ώρα να καλωσορίσουμε με περηφάνια την πρώτη μας γέννα το 2022. Η Darya αποφάσισε να φέρει στον κόσμο 7 υπέροχα κουτάβια τα ξημερώματα της Πέμπτης 20 Μαΐου. Έχουμε 3 κορίτσια και 4 αγόρια. Όλα τα μωρά είναι πολύ ζωντανά και υγιή, με τεράστια όρεξη. Η Darya απέδωσε κάτι παραπάνω από άριστα, καθώς αυτή είναι η πρώτη της γέννα και δεν ήμασταν σίγουροι πώς θα πήγαιναν τα πράγματα. Είναι μια λαμπρή μητέρα, στοργική με τα μικρά της . Για καθε πληροφορία, είμαστε στη διάθεσή σας.

Ενημέρωση 13/6/2022

Τα κουτάβια της Darya έκλεισαν 2 εβδομάδες ζωής και αναπτύσσονται θαυμάσια. Το βάρος τους έχει τριπλασιαστεί και όλοι οι δείκτες ανάπτυξης είναι άριστοι. Σε αυτή την ηλικία οι μοναδικές τους δραστηριότητες είναι ο θηλασμός και ο ύπνος. Λειτουργούν με την καθοδήγηση του ενστίκτου, αντιδρούν μόνο σε ερεθίσματα αφής και κινούνται έρποντας. Προς το παρόν δεν ακούν, δε βλέπουν και η όσφρηση είναι περιορισμένη. Σε λίγες μέρες θα ανοίξουν τα ματάκια τους, θα αρχίσουν να ακούν και να μπουσουλάν. Η συμπεριφορά της μαμάς είναι εξαιρετική. Με την ήρεμη δύναμη που τη διακρίνει, καθοδηγεί, καθαρίζει, τρέφει και προστατεύει τα μικρά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ενημέρωση 27/6/2022
 
Τα κουτάβια μας έχουν κλείσει τις 5 εβδομάδες. Ολοκλήρωσαν 2 κύκλους αποπαρασίτωσης και ξεκίνησαν να τρέφονται με ειδικό χυλό. Η μεγάλη τους όρεξη  σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα του προληπτικού κτηνιατρικού ελέγχου αποδεικνύουν την άριστη υγεία τους. Σε λίγες ημέρες θα γίνει ο πρώτος εμβολιασμός, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.  Οι υψηλές προσδοκίες μας από τη συγκεκριμένη γέννα έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως. 

ΓΕΝΝΑ L

Μια νέα γέννα από υπέροχα κουτάβια πραγματοποιήθηκε στο εκτροφείο Kagemusha . Στις 28 Μαΐου 2022 υποδεχτήκαμε 2 αξιολάτρευτα αγόρια και 5 εξίσου όμορφα κορίτσια. Μητέρα είναι η αγαπημένη μας Jessie, αλλιώς γνωστή ως Shtolliwood smile Gasej. Έχει το πιο ισορροπημένο ταμπεραμέντο που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε, είναι δραστήρια, παιχνιδιάρικη, φιλική και με αυτοπεποίθηση. Κάτω από την εξαιρετική μητρική της φροντίδα της Jessie, όλα τα κουτάβια αναπτύσσονται αρμονικά και χαίρουν άκρας υγείας.

Ενημέρωση 21/9/2022

Τα κουτάβια μας ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρόγραμμα εμβολιασμού τους και τρέχουν ανέμελα και ευτυχισμένα στην αυλή. Έγινε η καθιερωμένη εξέταση από τον Κτηνίατρο που τα παρακολουθεί και επιβεβαιώθηκε η άριστη υγεία τους. Είναι πλέον έτοιμα να συναντήσουν και να προσφέρουν ευτυχία στις τυχερές οικογένειες που θα τα εντάξουν στη ζωή τους.
 

Ενημέρωση 11/7/2022

Τα κουτάβια μας έγιναν 44 ημερών και ελαβαν ήδη την πρώτη δόση εμβολιασμού και την τρίτη αποπαρασίτωση. Ο κτηνιατρικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε επιβεβαίωσε την άριστη υγεία τους. Ο σταδιακός απογαλακτισμός έχει ξεκινήσει και η διατροφή τους περιλαμβάνει υψηλής θρεπτικής αξίας κροκέτα , με τη μορφή χυλού. Η έξοδος τους στον κήπο αποτελεί μια εξαιρετικά διασκεδαστική εμπειρία γι' αυτά, καθώς εξερευνούν , εκτονώνονται, αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και παίρνουν τα αναγκαία μαθήματα συμπεριφοράς από τη μαμά. Η κοινωνικοποίηση τους άρχισε και ο χαρακτήρας όλης της τοκετοομάδας είναι υποδειγματικός. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την έως τώρα πορεία.   

 

ΓΕΝΝΑ H

Μας δίνει μεγάλη χαρά να ανακοινώσουμε τη δεύτερη νέα γέννα μας. Στις 18.06.2021, η αξιολάτρευτο Gasej, εισαγωγής από Ρωσία, μας προσέφερε ένα υπέροχο δώρο. Γέννησε 9 πανέμορφα υγιή κουτάβια, 6 θηλυκά και 3 αρσενικά. Ο περήφανος πατέρας είναι ο Iemochi, ο εξαιρετικός αρσενικός μας, εισαγωγής από Ιταλία. Η Gasej, αν και είναι μαμά για πρώτη φορά, είναι καταπληκτική στη φροντίδα των μωρών της. Αγαπάμε απολύτως την προσεκτική και στοργική της στάση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τα μωρά να μεγαλώνουν τόσο όμορφα και είμαστε σίγουροι ότι θα φέρουν απόλυτη χαρά στις οικογένειες που μας τίμησαν με την επιλογή τους.

ΓΕΝΝΑ G

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη γέννηση 2 υγιέστατων ,αξιολάτρευτων κουταβιών στο εκτροφείο μας. H αγαπημένη μας διεθνής πρωταθλήτρια Leiko,  με τη στοργική της φροντίδα, αποδεικνύει καθημερινά πόσο υπέροχη μαμά είναι. 

Η νέα γέννα στο εκτροφείο μας

Το εκτροφείο Kagemusha ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη γέννηση 4 υγιών και αξιολάτρευτων κουταβιών ! Ο τοκετός ξεκίνησε στις 8μμ την 8η ημέρα του 8ου μήνα !!! Το οκτώ είναι το σύμβολο της νέας ζωής, του απείρου και μιας συνεχούς ροής ενέργειας.
Διαθέτουμε τρία 3 κόκκινα αρσενικά και ένα κόκκινο θηλυκό!

Συνδεθείτε μαζί μας !

Επικοινωνία

  info (@) akita-inu.gr
  +30 6980 698054
  +30 6974 646001
  Βεργίνα

Μείνετε σε επαφή